Jak umieścić przycisk na pasku tytułowym?

dział ogólny

Jak umieścić przycisk na pasku tytułowym?

Nowy postprzez Cyfrowy Baron » niedziela, 26 kwietnia 2009, 12:45

Jak w tytule, szukam sposobu na umieszczenie dodatkowego obiektu (Button) na pasku tytułowym.
Avatar użytkownika
Cyfrowy Baron
Administrator
Administrator
 
Posty: 4719
Dołączył(a): niedziela, 13 lipca 2008, 15:17
Podziękował : 12
Otrzymał podziękowań: 442
System operacyjny: Windows 7 x64 SP1
Kompilator: Embarcadero RAD Studio XE2
C++ Builder XE2 Update 4
SKYPE: cyfbar
Gadu Gadu: 0
    NieznanyNieznana

Re: Jak umieścić przycisk na pasku tytułowym?

Nowy postprzez Miroo_007 » poniedziałek, 1 czerwca 2009, 20:28

Avatar użytkownika
Miroo_007
Intelektryk
Intelektryk
 
Posty: 160
Dołączył(a): sobota, 18 października 2008, 10:49
Lokalizacja: Rzeszów
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
    NieznanyNieznana

Re: Jak umieścić przycisk na pasku tytułowym?

Nowy postprzez Cyfrowy Baron » środa, 3 czerwca 2009, 12:14

TO niestety nie rozwiązuje problemu. Chcę poznak metodę, sposób, kod, a nie gotowy komponent.
Avatar użytkownika
Cyfrowy Baron
Administrator
Administrator
 
Posty: 4719
Dołączył(a): niedziela, 13 lipca 2008, 15:17
Podziękował : 12
Otrzymał podziękowań: 442
System operacyjny: Windows 7 x64 SP1
Kompilator: Embarcadero RAD Studio XE2
C++ Builder XE2 Update 4
SKYPE: cyfbar
Gadu Gadu: 0
    NieznanyNieznana

Re: Jak umieścić przycisk na pasku tytułowym?

Nowy postprzez razowiec » środa, 20 listopada 2013, 15:24

Baronie, czy dziś już znasz rozwiązanie?
Avatar użytkownika
razowiec
Bladawiec
Bladawiec
 
Posty: 5
Dołączył(a): piątek, 11 stycznia 2013, 16:20
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
System operacyjny: Windows 7
Kompilator: Embarcadero C++ Builder XE2
Gadu Gadu: 0
    Windows 7Firefox

Re: Jak umieścić przycisk na pasku tytułowym?

Nowy postprzez Cyfrowy Baron » środa, 20 listopada 2013, 18:38

Nie. Przestało mi to być potrzebne.
Avatar użytkownika
Cyfrowy Baron
Administrator
Administrator
 
Posty: 4719
Dołączył(a): niedziela, 13 lipca 2008, 15:17
Podziękował : 12
Otrzymał podziękowań: 442
System operacyjny: Windows 7 x64 SP1
Kompilator: Embarcadero RAD Studio XE2
C++ Builder XE2 Update 4
SKYPE: cyfbar
Gadu Gadu: 0
    Windows 7Firefox


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Powrót do Ogólne problemy z programowaniem

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości

cron