Czy ktoś testował InstrumentLab VCL ??

problemy z funkcjonowaniem bibliotek, komponentów itp.

Czy ktoś testował InstrumentLab VCL ??

Nowy postprzez Corvis » środa, 14 listopada 2012, 15:36

Witam,

Czy ktoś testował komponenty: InstrumentLab VCL ( http://www.mitov.com/products/instrumentlab#overview ) albo podobne ??
Potrzebuję komponentów wskaźnikowych tego typu: http://www.mitov.com/products/instrumentlab#screenshots


Pozdrawiam,
"Sukcesy trwają, dopóki ich ktoś nie spieprzy. Porażki są wieczne"

Dr Gregory House
Avatar użytkownika
Corvis
Programista I
Programista I
 
Posty: 880
Dołączył(a): sobota, 26 lipca 2008, 00:31
Podziękował : 80
Otrzymał podziękowań: 30
System operacyjny: WINDOWS 7 64-bity
Kompilator: Praca - C++ Builder XE2 ENTERPRISE - Update 4, Dom - C++ Builder XE4 - Uddate 1
Gadu Gadu: 0
    Windows 7Chrome

Re: Czy ktoś testował InstrumentLab VCL ??

Nowy postprzez Cyfrowy Baron » czwartek, 15 listopada 2012, 09:39

Corvis napisał(a):Czy ktoś testował komponenty: InstrumentLab VCL ( http://www.mitov.com/products/instrumentlab#overview ) albo podobne ??


To dla wersji 2010, więc Tobie chyba się nie przydadzą.

Corvis napisał(a):Potrzebuję komponentów wskaźnikowych tego typu: http://www.mitov.com/products/instrumentlab#screenshots


Coś podobnego oferuje TMS, ale komponenty też komercyjne.

A poza tym przecież to wszystko tylko grafika. Nie możesz sam sobie narysować takiego zegara?
Avatar użytkownika
Cyfrowy Baron
Administrator
Administrator
 
Posty: 4719
Dołączył(a): niedziela, 13 lipca 2008, 15:17
Podziękował : 12
Otrzymał podziękowań: 442
System operacyjny: Windows 7 x64 SP1
Kompilator: Embarcadero RAD Studio XE2
C++ Builder XE2 Update 4
SKYPE: cyfbar
Gadu Gadu: 0
    Windows XPFirefox

Re: Czy ktoś testował InstrumentLab VCL ??

Nowy postprzez Corvis » czwartek, 15 listopada 2012, 10:19

Docelowo będę chyba musiał tak zrobić, bo te z TMS są bardzo wolne ... dlatego pytam o InstrumentLab.

Zrobienie wskaźnika jakiego mam w wymaganiach, biorąc pod uwagę moje "zamiłowanie" do grafiki zajęło by mi sporo czasu ;) a tego nie bardzo mam. Poprzeglądam dema komponentów jak nic nie znajdę będę rysował swój.
"Sukcesy trwają, dopóki ich ktoś nie spieprzy. Porażki są wieczne"

Dr Gregory House
Avatar użytkownika
Corvis
Programista I
Programista I
 
Posty: 880
Dołączył(a): sobota, 26 lipca 2008, 00:31
Podziękował : 80
Otrzymał podziękowań: 30
System operacyjny: WINDOWS 7 64-bity
Kompilator: Praca - C++ Builder XE2 ENTERPRISE - Update 4, Dom - C++ Builder XE4 - Uddate 1
Gadu Gadu: 0
    Windows 7Chrome


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Powrót do Biblioteki i komponenty

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości

cron