przez Pitek » Å›roda, 11 maja 2011, 23:27
Mam problem z Firefoxem mianowicie instalowałem sobie na próbę wersję 4.0.1 ale musiałem zrezygnować bo na moim Radeonie się grafika buguje w sumie nawet nie wiem czemu ale na Radeonie to już we wszystko uwierzę, chyba ma to związek z Javą bo programy w Javie powodują mi w niektórych sytuacjach zawieszenie sterownika i jakieś restartowanie karty po czym karta leci w trybie awaryjnym, mimo sterowników z 9 maja swoją drogą. może ktoś wie o co chodzi (dzieje się tak np. przy programie JDownloader) no ale wracając do tematu, wgrałem na powrót wersję 3.6.17 i od tej chwili co nowe otwarcie przeglądarki otwiera mi się dodatkowa zakładka z informacjami o wersji i że dziękują za korzystanie z Firefox... Próbowałem całkowicie reinstalować program (prócz ustawień osobistych) ale okazuje się że to właśnie gdzieś tam siedzi informacja o tym że ma tą kartę wyświetlić, chyba tak wnioskuje bo tylko to pozostawało przy reinstalacji. Czy ktoś wie gdzie się to znajduje i czy uda się bez usuwania tych ustawień do "fabrycznych" to naprawić ?
Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.E.Murphyhttp://piotrekprogramy.pl