Po pierwsze napisalam, ze program obsluguje baze danych (domyslnie: probuje odczytac/zapisac informacje w jakims pliku) i nie uwazam, aby to, ze znajduje sie on na serwerze czy jakimkolwiek innym dysku mialo kluczowe znaczenie dla tego konkretnego problemu (z innego forum dowiedzialam sie - co prawda po fakcie - ze ktos mial identyczny problem z Windowsem XP kiedy cos sie posypalo w systemie w zakresie kont uzytkownikow i uprawnien. Program odwolywal sie jdynie do pliku .ini zapisanego gdzies na dysku C - wyrzucal identyczny blad).
Poza tym moje pytanie brzmialo:
Pomogloby mi gdybym wiedziala co to w ogole ozacza: 'Privileged instruction'
i odpowiedz na nie brzmi:
w zdecydowanej wiekszosci przypadkow to problem z usyskaniem uprawnien do modyfikacji pliku. Dzieje sie tak gdy system nie moze lub nie potrafi uzyskac informacji na temat zakresu uprawnien danego uzytkownika.
i jesli sie ja zna to juz pierwszy - co najwyzej drugi mój post nie pozostawia zadnych pytan. Ciezko jest mi sie domyslic co dla Ciebie jest istotna informacja a co nie, wiec moze powinnam po prostu skopiowac caly kod zrodlowy i go tu wkleic zamiast zgadywac co jest wazne a co nie. A moze po prostu jesli sie nie zna odpowiedzi to zamiast pisac 'cokolwiek' lepiej sie wstrzymac? Spokojnie - nie mozna wiedziec wszystkiego! A mi sie zdaje, ze niekiedy piszesz cos byle tylko napisac, przewijac sie w postach i zeby wygladalo, ze o wszystkim masz pojecie...
p.s:
... nawet słowem nie wspomniałeś
- jestem kobietÄ….
Pozdrawiam.