Postanawiam odświeżyć temat, mam wprawdzie windowsa 7 ale ten sam problem. SYSTEM OFF DOWN!! a tak serio to wywala mi ten sam komunikat "Serwer zajęty" ble ble... i wtedy jest kicha bo program się zawiesza - system sam z siebie działa, więc nie trzeba restartować kompa.
Mi to wywaliło przy ładowaniu konfiguracji myszy logitech'a - podczas startu systemu - nigdy wcześniej ten program tego nie zgłaszał a konfiguracje logitech'a mam jakieś 7 miesięcy,ostatnio tylko aktualizowałem nowsze sterowniki - i działały bez zarzutu. Ale często, nawet bardzo często zdarza mi się to przy pracy z photoshopem oraz dreamweaverem czyli nie tak jak kolega napisał NERO. Dodam, że żadnego z programosów o których wspomniał mój przedmówca nie mam na swoim systemie - a błąd jak był tak jest nadal wyświetlany (czasami). Standardem jest typowa praca w photoshopie i nagle ni z gruszki ni z piertuszki wywali mi się ten błąd- dodam że od razu przestają działać wszystkie programy z rodziny ADOBE. Po pojawieniu się tego komunikatu najczęściej (Co mnie bardzo irytuje) muszę wyłączyć wspomniane programy przez Menager Zadań Windowsa. Sądzę, że jest to raczej błąd systemu niż zainstalowanego oprogramowania, ale nie mam bladego pojęcia czym jest powodowany
, czy może ktoś rozwiązał ten problem wcześniej? z góry dzięki za odpowiedź, każda pomoc się liczy